Miksi minun tulee kirjautua tauon jälkeen ohjelmaan uudelleen?
JAMIX-ohjelma kirjaa käyttäjän ulos ohjelmasta, kun ohjelmaa ei ole käytetty 60 minuuttiin. Automattinen uloskirjaaminen tehdään tietoturvasyistä, jotta organisaation tiedot eivät päätyisi vääriin käsiin. Asetus on tallennettu ohjelmaan kiinteästi, eikä sitä voi muuttaa pääkäyttäjän toimesta.
Muistathan hyödyntää tietojen välitallennusta sekä tallentaa lisäämäsi tiedot aina ennen kuin pidät taukoa tai lopetat ohjelman käytön. Näin varmistat, että tiedot eivät katoa automaattisen uloskirjaamisen myötä tai esimerkiksi mahdollisen sähkökatkon vuoksi.